بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم​

InsyaAllah, dengan izinnya kami sedia membantu selesaikan masalah anda

Saya yakin "Niat" anda cuma satu, mahu menyelesaikan urusan pentadbiran harta pusaka dalam keadaan yang baik dan mencari titik pertemuan dan kejernihan antara semua waris bagi menyelesaikan masalah pentadbiran harta pusaka ini dengan kadar segera. Uruskan sebelum terlambat dan keadaan makin rumit.

Dapatkan Perundingan Pentadbiran Harta Pusaka Islam Secara PERCUMA Sekarang

Ya! Saya ingin dapatkan Khidmat Nasihat mengenai Perancangan Harta Pusaka Islam. Untuk bantuan khidmat perundingan Islam berkenaan pengurusan harta pusaka. Sila lengkapkan borang diatas

Kelayakan & Pengiktirafan

Majlis Agama Islam
Negeri Sembilan
Majlis Agama Islam
Selangor
Perpustakaan Negara Malaysia
International Dispute Resolution Firm
Syarikat Amanah Malaysia
Persatuan Peguam-Peguam Muslim Malaysia

Google Reviews

*Reviews are automatically processed and generated from google reviews

M Tajuddin Amid
M Tajuddin Amid
03/07/2024
Alhamdulillah, urusan pembahagian harta pusaka arwah Ayah saya sudah selesai. Jutaan terima kasih kepada En Hanaffi kerana walaupun berhadapan dengan beberapa halangan, tetapi telah berjaya mengurusnya dengan sangat efficient terutamanya ketika berhadapan dengan kerenah salah seorang adik beradik saya. Pengetahuannya yg luas, efisiensi yang tinggi dan sikap ramah mesra beliau telah membuatkan segala urusan dengan pihak PUSAKA dan Pejabat Tanah berjalan dengan sangat lancar. Terima Kasih sekali lagi dari saya sekeluarga untuk En Hanaffi.
Nasira Muhammad
Nasira Muhammad
30/06/2024
Alhamdullilah terima kasih kepada En. hanaffi & team serta peguam, Pn. Hidayah kerana banyak membantu saya dalam proses pengurusan harta pusaka arwah ayah dan juga urusan hibah amanah. En. Hanaffi memberi penjelasan yang jelas & cadangan yang terbaik terhadap kes saya. Saya sangat mencadangkan bagi sesiapa yang tidak tahu hendak bermula dari mana untuk menguruskan harta pusaka, boleh berhubung dengan beliau & dapatkan khidmat nasihat daripada beliau. Yang penting sekali, urusan sangat mudah & cepat melalui En hanaffi. Terbaik 👍👍
NOR AZIRA MOHAMAD
NOR AZIRA MOHAMAD
19/06/2024
Terima kasih kepada En Hanafi dan peguam Pn hidayah kerana membantu saya dalam mendapatkan surat kuasa mentadbir di mahkamah tinggi sivil di kelantan serta memudahkan semua urusan arwah suami saya dan permohonan sangat cepat! sangat recommended!!!!
nurul syahidah ibrahim
nurul syahidah ibrahim
19/06/2024
Terima kasih kepada En. Hanaffi dan lawyer Hidayah kerana membantu saya selesaikan urusan pusaka arwah suami saya. Penerangan mudah faham dan urusan agak cepat di mahkamah tinggi sivil shah alam. Rekomended sangat untuk siapa yang perlu dapatkan surat kuasa dengan segera.
Edayu Zin
Edayu Zin
17/04/2024
Salam, saya Edayu nak beri pujian dan rasa sangat terharu pada tindakbalas yang teliti,lengkap dan cepat oleh peguam en.Hanafi terhadap semua persoalan saya tentang proses faraid dan proses harta pusaka arwah ayah saya,sehingga saya mendapat jalan penyelesaian,semuga encik Hanafi akan terus memberikan khidmat kaunseling secara percuma untuk membantu pihak ramai yang tidak berpeluang untuk bertanya @mengupah peguam hanya sekadar untuk menjawab soalan2 sahaja... terima kasih banyak atas khidmat baik encik Hanafi...
shidah 2022
shidah 2022
15/04/2024
Alhamdulillah urusan faraid saya dan keluarga berjalan lancar dan ustaz sangat membantu dalam urusan faraid daripada peringkat awal hingga selesai di Mahkhamah Tinggi Shah Alam. Urusan menjadi mudah apabila ada pihak yg ahli dan mahir dalam bidangnya. Sangat berbaloi terima kasih ustaz.
Izza Amirah Zol
Izza Amirah Zol
01/04/2024
Seorang Yang berpengalaman dalam pengurusan harta pusaka. Urusan sangat mudah. Senang dibawa berbincang.Alhamdulillah semuanya dipermudahkan.Jika Ada Yang ingin menguruskan pusaka saya memang mengesyorkan Servis dengan beliau.
FIDA ABAD KE-21
FIDA ABAD KE-21
22/03/2024
alhamdulillah..selesai buat hibah.. servis yg sangt baik..mudah urusan.. dipercayai.. rekemen sngt..tq en hanaffi
Fauziah Bee Abdul Aziz
Fauziah Bee Abdul Aziz
19/03/2024
alhamdulillah....urusan pusaka arwah suami dah selesai. bersyukur sgt dapat berurusan dgn en.hanaffi & lawyer hidayah. mula2 xtau nak mula drpd mana masa. search kat google terjumpa article berkenaan en.hanaffi. mula2 susah jgk nk percaya. tapi lepas search lebih mendalam & lepas wsup dgn en.hanaffi saya pun proceed. alhamdulillah pengurusan en.hanaffi & team sgt bagus & cepat. ape2 soalan semuanye dijawab dgn cepat & sabar 😁 sbb saya ni mmg jenis org yg bnyk soal. kesimpulannya saya betul2 recommend en hanaffi & lawyer hidayah untuk urusan harta pusaka. sekali lagi terima kasih bnyk2 saya ucapkan & semoga en.hanaffi & lawyer hidayah teruskan membantu lebih ramai lagi org utk urusan harta pusaka 👍🏻🙏
Faizal Mohd Sahaini
Faizal Mohd Sahaini
19/03/2024
Fast and efficient services. Always up to date on precious infos. Excellent! Highly recommended for those who value time.

Dapatkan Perundingan Sementara
Percuma Segera

Kami kenal pasti masalah yang anda hadapi

Anda boleh nyatakan terus masalah yang dihadapi. Pihak kami akan mendengar dan berkongsi kepada anda kes rujukan untuk membantu anda dengan berikan penyelesaian yang mudah.

Kami berikan penyelesaian mudah untuk anda

Berdasarkan pengalaman kami menguruskan kes di Mahkamah dan agensi berkaitan, kami akan berikan tunjuk ajar dan berikan anda jalan penyelesaian terus secara percuma sahaja.

Kami bantu anda uruskan sehingga selesai

Jika anda ingin kami bantu uruskan sehingga selesai, kami akan berikan jangkaan tempoh masa kes akan diselesaikan dan kos secara terperinci. InsyaAllah kos yang diberikan berbaloi dan murah.

© 2021 SEZARAH NUR VENTURE (SA0388691-M) . All rights reserved

hanaffi.com

error: Content is protected !!