بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم​

InsyaAllah, dengan izinnya kami sedia membantu selesaikan masalah anda

Saya yakin "Niat" anda cuma satu, mahu menyelesaikan urusan pentadbiran harta pusaka dalam keadaan yang baik dan mencari titik pertemuan dan kejernihan antara semua waris bagi menyelesaikan masalah pentadbiran harta pusaka ini dengan kadar segera. Uruskan sebelum terlambat dan keadaan makin rumit.

Dapatkan Perundingan Pentadbiran Harta Pusaka Islam Secara PERCUMA Sekarang

Ya! Saya ingin dapatkan Khidmat Nasihat mengenai Perancangan Harta Pusaka Islam. Untuk bantuan khidmat perundingan Islam berkenaan pengurusan harta pusaka. Sila lengkapkan borang diatas

Kelayakan & Pengiktirafan

Majlis Agama Islam
Negeri Sembilan
Majlis Agama Islam
Selangor
Perpustakaan Negara Malaysia
International Dispute Resolution Firm
Syarikat Amanah Malaysia
Persatuan Peguam-Peguam Muslim Malaysia

Google Reviews

*Reviews are automatically processed and generated from google reviews

Izza Amirah Zol
Izza Amirah Zol
01/04/2024
Seorang Yang berpengalaman dalam pengurusan harta pusaka. Urusan sangat mudah. Senang dibawa berbincang.Alhamdulillah semuanya dipermudahkan.Jika Ada Yang ingin menguruskan pusaka saya memang mengesyorkan Servis dengan beliau.
FIDA ABAD KE-21
FIDA ABAD KE-21
22/03/2024
alhamdulillah..selesai buat hibah.. servis yg sangt baik..mudah urusan.. dipercayai.. rekemen sngt..tq en hanaffi
Fauziah Bee Abdul Aziz
Fauziah Bee Abdul Aziz
19/03/2024
alhamdulillah....urusan pusaka arwah suami dah selesai. bersyukur sgt dapat berurusan dgn en.hanaffi & lawyer hidayah. mula2 xtau nak mula drpd mana masa. search kat google terjumpa article berkenaan en.hanaffi. mula2 susah jgk nk percaya. tapi lepas search lebih mendalam & lepas wsup dgn en.hanaffi saya pun proceed. alhamdulillah pengurusan en.hanaffi & team sgt bagus & cepat. ape2 soalan semuanye dijawab dgn cepat & sabar 😁 sbb saya ni mmg jenis org yg bnyk soal. kesimpulannya saya betul2 recommend en hanaffi & lawyer hidayah untuk urusan harta pusaka. sekali lagi terima kasih bnyk2 saya ucapkan & semoga en.hanaffi & lawyer hidayah teruskan membantu lebih ramai lagi org utk urusan harta pusaka 👍🏻🙏
Faizal Mohd Sahaini
Faizal Mohd Sahaini
19/03/2024
Fast and efficient services. Always up to date on precious infos. Excellent! Highly recommended for those who value time.
sara amina
sara amina
08/03/2024
Senang berurusan dengan Encik Hanaffi, kerja yang effisyen, senang berhubung, professional. Sy buat urusan pengurusan harta pusaka utk arwah ibu, sgt mudah. Sgt Recommended! Harga pun berbaloi dengan kerja yang dimudahkan. Semoga maju jaya! 👍🏻
azween azueen
azween azueen
21/02/2024
En Hanaffi cpt reply dan sesiapa pn mudah faham penerangannya ringkas dan padat.tq encik Hanaffi.
Anis Amera
Anis Amera
19/02/2024
Terima kasih kepada En Hanaffi Idris atas penerangan tentang hibah, saya lebih jelas dan faham apa yang perlu dibuat bagi memastikan harta dapat diuruskan lebih baik pada masa akan datang. Penerangan mudah faham dan sangat cepat membalas pertanyaan saya.
Shamsolnizam Ariffin
Shamsolnizam Ariffin
21/01/2024
Alhamdulillah, En Hannafi banyak memberi bantuan dan penerangan yg jelas tentang harta pusaka. Urusan surat kuasa menjadi cepat dan mudah dengan menggunakan khidmat En Hanafi. Saya sangat rekomen kepada sesiapa yang inginkan uruskan harta pusaka bolehlah hubungi beliau bagi melancarkan proses dokumen.
Hazeeq Jaffar
Hazeeq Jaffar
21/01/2024
Urusan sangat mudah dan cepat. Alhamdulillah
mimie dzulkefli
mimie dzulkefli
19/01/2024
Good services provided.very responsible person.sangat membantu untuk semua jenis situasi dan pertanyaan berkaitan harta pusaka👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Dapatkan Perundingan Sementara
Percuma Segera

Kami kenal pasti masalah yang anda hadapi

Anda boleh nyatakan terus masalah yang dihadapi. Pihak kami akan mendengar dan berkongsi kepada anda kes rujukan untuk membantu anda dengan berikan penyelesaian yang mudah.

Kami berikan penyelesaian mudah untuk anda

Berdasarkan pengalaman kami menguruskan kes di Mahkamah dan agensi berkaitan, kami akan berikan tunjuk ajar dan berikan anda jalan penyelesaian terus secara percuma sahaja.

Kami bantu anda uruskan sehingga selesai

Jika anda ingin kami bantu uruskan sehingga selesai, kami akan berikan jangkaan tempoh masa kes akan diselesaikan dan kos secara terperinci. InsyaAllah kos yang diberikan berbaloi dan murah.

© 2021 SEZARAH NUR VENTURE (SA0388691-M) . All rights reserved

hanaffi.com

error: Content is protected !!