Kenapa perlu Biarkan Waris menanggung Beban?

Kami Bantu Lancarkan Proses Pengurusan Harta Pusaka Anda!

Jangan biarkan waris menanggung beban selepas ketiadaan anda. Kenapa perlu susahkan waris yang ditinggalkan?

Izza Amirah Zol
Izza Amirah Zol
01/04/2024
Seorang Yang berpengalaman dalam pengurusan harta pusaka. Urusan sangat mudah. Senang dibawa berbincang.Alhamdulillah semuanya dipermudahkan.Jika Ada Yang ingin menguruskan pusaka saya memang mengesyorkan Servis dengan beliau.
FIDA ABAD KE-21
FIDA ABAD KE-21
22/03/2024
alhamdulillah..selesai buat hibah.. servis yg sangt baik..mudah urusan.. dipercayai.. rekemen sngt..tq en hanaffi
Fauziah Bee Abdul Aziz
Fauziah Bee Abdul Aziz
19/03/2024
alhamdulillah....urusan pusaka arwah suami dah selesai. bersyukur sgt dapat berurusan dgn en.hanaffi & lawyer hidayah. mula2 xtau nak mula drpd mana masa. search kat google terjumpa article berkenaan en.hanaffi. mula2 susah jgk nk percaya. tapi lepas search lebih mendalam & lepas wsup dgn en.hanaffi saya pun proceed. alhamdulillah pengurusan en.hanaffi & team sgt bagus & cepat. ape2 soalan semuanye dijawab dgn cepat & sabar 😁 sbb saya ni mmg jenis org yg bnyk soal. kesimpulannya saya betul2 recommend en hanaffi & lawyer hidayah untuk urusan harta pusaka. sekali lagi terima kasih bnyk2 saya ucapkan & semoga en.hanaffi & lawyer hidayah teruskan membantu lebih ramai lagi org utk urusan harta pusaka πŸ‘πŸ»πŸ™
Faizal Mohd Sahaini
Faizal Mohd Sahaini
19/03/2024
Fast and efficient services. Always up to date on precious infos. Excellent! Highly recommended for those who value time.
sara amina
sara amina
08/03/2024
Senang berurusan dengan Encik Hanaffi, kerja yang effisyen, senang berhubung, professional. Sy buat urusan pengurusan harta pusaka utk arwah ibu, sgt mudah. Sgt Recommended! Harga pun berbaloi dengan kerja yang dimudahkan. Semoga maju jaya! πŸ‘πŸ»
azween azueen
azween azueen
21/02/2024
En Hanaffi cpt reply dan sesiapa pn mudah faham penerangannya ringkas dan padat.tq encik Hanaffi.
Anis Amera
Anis Amera
19/02/2024
Terima kasih kepada En Hanaffi Idris atas penerangan tentang hibah, saya lebih jelas dan faham apa yang perlu dibuat bagi memastikan harta dapat diuruskan lebih baik pada masa akan datang. Penerangan mudah faham dan sangat cepat membalas pertanyaan saya.
Shamsolnizam Ariffin
Shamsolnizam Ariffin
21/01/2024
Alhamdulillah, En Hannafi banyak memberi bantuan dan penerangan yg jelas tentang harta pusaka. Urusan surat kuasa menjadi cepat dan mudah dengan menggunakan khidmat En Hanafi. Saya sangat rekomen kepada sesiapa yang inginkan uruskan harta pusaka bolehlah hubungi beliau bagi melancarkan proses dokumen.
Hazeeq Jaffar
Hazeeq Jaffar
21/01/2024
Urusan sangat mudah dan cepat. Alhamdulillah
mimie dzulkefli
mimie dzulkefli
19/01/2024
Good services provided.very responsible person.sangat membantu untuk semua jenis situasi dan pertanyaan berkaitan harta pusakaπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Harta Perlu Diuruskan Sebaiknya!

Bincang dengan kami bagi mendapatkan penyelesaian yang sesuai dengan keadaan keluarga!

Ringankan beban yang akan ditanggung waris!

kami bantu menyelesaikan Masalah anda

Apa yang kami boleh bantu - Dari Segi Perancangan & Pentadbiran Dan Pengurusan Harta Pusaka. Kami Turut Membantu Dari Segi Guaman

Pengurusan Harta Pusaka

Jika anda tidak mampu menyelesaikan masalah pusaka. Kami boleh bantu anda.

Dokumentasi Hibah

Anda ingin menyerahkan harta kepada individu yang tertentu, kami sediakan dokumentasi yang selari dengan undang-undang Civil dan Syariah.

Dokumentasi Wasiat

Lantik wasi dari syarikat amanah yang professional dan mampu menjalankan tugas dengan amanah.

Dokumentasi Harta Sepencarian

Istihar awal jika ingin mengelakkan masalah dikemudian hari.

Dokumentasi Harta Sepencarian

Istihar awal jika ingin mengelakkan masalah dikemudian hari.

Dokumentasi Amanah

Kami bantu menguruskan harta anda diusia tua kelak.

Hibah Takaful​

Kami juga menyediakan hibah takaful kepada mereka yang ingin menyediakan tunai kepada ahli waris.

Blog Bacaan Dan Rujukan

Anda juga boleh baca artikel popular untuk topik-topik di bawah

Hanaffi Idris

Pakar Perancangan Harta Pusaka Islam

Nurul Hidayah Binti Hamdan

Peguam Bela Dan Peguam Cara

Amir Habib

Bisnes Konsultan

kami memberi harapan pada masyarakat

Kami kerja secara berpasukan

Nak kami bantu anda?

Hubungi segera untuk sesi konsultansi percuma & Bantuan Guaman

Β© 2021 SEZARAH NUR VENTURE (SA0388691-M) . All rights reserved

hanaffi.com

error: Content is protected !!